Rólunk

A Media Flash Reklám és Televíziós Szolgáltató Műhely 1996-tól működik sikeresen a hazai televíziós és reklámpiacon. Kezdetben kizárólag televíziós reklámfilmek és riportok és televíziós műsorok készítésével, elhelyezésével foglalkoztunk, majd a széles partnerkör igényei alapján teljes körű reklámszolgáltatást biztosító céggé alakultunk.

Vállaljuk ügyfeleink PR és reklámkampányainak kreatív megtervezését, kivitelezését, teljes gyártását, médiatervezését és elhelyezését. Rendszeresen tartunk partnercégeinknek és megbízások alapján más társaságoknak kommunikációs médiatréningeket.

Munkatársaink, kreatív csoportunk segítséget nyújt reklám, marketing és PR tevékenységük kialakításában, reklámüzeneteinek, szlogenjeinek hatékony megformálásában, a célcsoporthoz történő eredményes eljuttatásában. Segítünk „személyre szabottan” kialakítani az Ön és cége számára legkedvezőbb marketing kampánytervet, díjcsomagot.

A reklámtevékenység és az alkotás mellett Tradíció Stúdió televíziós filmgyártó cégünk 1993-tól működik, amellyel a magyar közszolgálati és kereskedelmi csatornák számára rendszeresen készítünk sorozatokat.

Munkatársaink:

  • Birinyi József
  • Tóth Sándor